Aloe Vera Benefits, এলভেৰা বা চালকুৱৰীৰ গুণ

  • Posted on: 8 March 2018
  • By: admin

Aloe Vera is one of the oldest plants known to provide many amazing benefits for skin, health, weight loss and more. Although Aloe is about 99% water, the remaining 1% is extremely powerful.

প্ৰকৃতিৰ অমূল‍্য অবদান এলভেৰা বা চালকুৱৰীৰ গুণ ইয়াক বনৌষধৰ ৰজা বুলিও কোৱা হৈছে ।আমাৰ দেহত জমা হোবা একপ্ৰকাৰ প্ৰদুষিতবিহ বা লেতেৰা পদাথ‍ই হল toxin। এই toxin আমি খোৱা আহাৰ পানী আৰু বতাহৰ দ্বাৰা অথবা আমাৰ জীবনধাৰাৰ পৰিবৰ্তনৰ ফলত দেহত প্ৰৱেশ কৰে। চালকুৱৰীৰ ৰসে এই টক্সিন পৰি্স্কাৰ কৰি শৰীৰটোক সুস্থ কৰাত সহায় কৰে।চালকুৱৰীৰ ৰস আমাৰ বাবে এক বিশেষ অৱদান।ই নিজে এ্নন্টি্ চেপটিক ,অণুজীৱ প্ৰতিৰোধী,ইয়াৰ ৰসে বস্ত হজম কৰাত সহায় কৰে। Aloe Vera Gel 97.5%বিশুদ্ধ চালকুৱৰীৰ ৰস আৰু 2.5%অন‍্য বস্তৰে প্ৰস্তত Aloe Vera Gel এবিধ উত্তম Detoxifier। 
Forever Aloevera Gel, 100% stabilized aloevera gel and one of the best and powerful food supplement of all time suitable for all ages. For FOREVER Aloe Vera Jel, contact 9435746814